Vilo paus?


Back no track. Har visst tagit en vilopaus från bloggen utan att jag märkt det. Men nu är jag tillbaka och detta är faktiskt mitt 100:de inlägg!

Och jag tror det är ödet, för när jag började skriva spelar dom Journey- Don´t stop beliveing på Bandit. Min just nu mest spelade låt. Inspirerande tycker jag!





Well Well, Just nu går alla mina tankar åt thailand och fillipinerna, ska bli så sjukt underbart att få komma ifrån några veckor och bara göra något helt annat. Bara vara, bara finnas, bara umgås och jag ska få göra det med dom två bästa vänner jag har. John och Andrea, mina soulmates. Jag är lyckligt lottad!

Ikväll ska vi fira världens snällaste och finaste människa. Min mormor. Hon är fin, cool och helt jävla underbar. Fräsh också! Kommer bli en fin kväll. Och resten av helgen kommer vi vara i bjästa hos Mamma. Också en underbar människa. Och vältränad. hon är duktig hon:-)

Sköt om er och ha en fin helg. Det kommer jag garanterat ha.


ps. Gillar ni min header? Det gör jag!

Man väljer hur man ser på saker o ting!

Att gå på krogen för att ragga är som att öppna en ask choklad och upptäcka att alla godbitarna redan är tagna och det enda som återstår är några spritfyllda äckel i hörnen.
... eller...
Att gå på krogen och ragga är som att öppna en chokladask och upptäcka att trots att nästan alla bitar är borta så har ingen upptäckt att de läckra spritfyllda i hörnen är kvar.

Hur ser du på saken? :)

Härliga lördag


Just nu jobbar jag faktiskt, smög in på nätet och publicera ett inlägg tänkte jag.
Ganska lugnt på jobbet denna månad, Januari är tiden när stan står still, nästan.
Har haft några fina härliga kunder hittills. Längtar nästan tills jag slutar så jag får pinna iväg
till gymmet och bränna en hel del kalorier så jag kan äta max med gott samvete ikväll:-)

Det här kommer bli en skön helg käner jag! ikväll blir det hemma mys med kärleken och kanske
lite spel:-) Jag är t.o.m sugen på att lära mig detta C.O.D modern warfar (om det heter så) som tar upp
mestadels av Johns fritid just nu. Men vi ser väl hur länge det håller sig. Jag är e periodare, ena stunden
ka jag vara hel taggad för att lära mig nått, eller göra nått speciellt, men det håller dock inte i sig så länge.
Dåligt tålamod kanske det kallas?

I jul fick jag iaf för mig att jag skulle bli nästa picasso. En tavla och ett porträtt av John (där han blev en Vampyr) senare så la jag karriären på is ett tag.

Men ha en strålade lördags kväll alla som kikar in!

Kram

Spelkväll med min kära


Ikväll har vi fajtas på hög nivå här hemma. Är inte lätt när två vinnarskallar och dåliga förlorare ska spela mot varandra, speciellt när man ska dela säng efteråt. Det är en risk för förhållandet må jag säga. Men vi klarade oss rätt bra. Inga större strider även fast jag kicka ass när det gällde alfapet;) Kommer kanske som en förvåning när jag inte har det bästa ordförrådet som ni kanske märkt :D


 






Känner mig nöjd!


Sen att John vann i ett annat spel ikväll kan vi låta vara osagt...



Från stan till domsjö i klackar!


Gårdagskvällen blev succé om jag får säga det själv! John har så härligt polare och dom är så roliga att festa med. Kvällen på brux var verkligen skoj och välplanerad. All heder till er killar som fixat det. 
På fördrinken hade man en boll på sitt glas. Den bollen skulle man skydda hela kvällen, samtidigt som man fick sno andras bollar. Allt var tillåtet förutom att ha bollen i handväskan, Bh:n och fickor. Det snoddes bollar kan jag lova på alla märkliga sätt!

Alla var verkligen på topp kändes det som och härliga Lousie var nästan kvällens roligaste när hon körde sin "i norrland ska man kunna vara sig själv".  

Sen vidare till olearys. Nästan alla från festen for ut och sen träffa vi André på dansgolvet. Bra fart på honom vill jag lova! Alltid lika kul att träffa honom:-)

Vi var väldigt pigga när vi gick från krogen och nattåt, så vi bestämde oss för att promenera till domsjö.
Alla gatulysen var släckt och det var en väldigt fin stjärnhimmel. Många skulle nog kalla det romantiskt. Men inte jag. Alla skräckfilmer som jag någonsin sett flimrade framför mina ögon. Huvva! Tur jag inte sett så många;)

Tack för igår! Och nej, jag var inte sober. Men inte långt ifrån;)
 

Party like a rockstar! ( Sober? )


Härlig dag idag! Har varit och träna lite för att få fram snygga rutor inför thailand och sen hunnit laga en inte allt för god GI Lunch. Tonfiskröra med sallad. Tonfisk är inte min grej. Nu äter jag mörk chocklad. Mums!
Ikväll är jag och John bjudna till Brux på 52 års fest. Johan och Patrik fyller 26 båda två och hyrt brux. Riktigt kul kommer det bli! Middag, lekar och relax. Dom har verkligen tagit födelsdagsfest till en annan nivå!

Nu ska jag duscha och ta på mig kostymen, sen är det dags att slå klackarna i taket. Nyktert för en gångs skull. Har varit mycket partaj på senaste tiden och helgerna blir så kort när man jämt festar.

Party girl in a party world

Jag och två av mina finaste vänner

Vem är med mig på body balance imorgon? :-D

Sweetspot


Har just lärt mig vad sweetspot är. Det är en cool grej faktiskt och man hör skillnad. Om man tänker sig en triangel och i två av hörnen står högtalarna och i det tredje hörnet sitter du. Då känns det precis som att artisten står framför dig och sjunger. (Förutsatt att du har en hyffsad anläggning) Enkelt förklarat. Det är en hel djungel det där. 



Lyssnade på Nils Lofgren -You på dessa godingar!


Vad är världen utan Musik?

Happy girl in a happy world!


Idag är jag glad! Eller iaf just nu, Glad i själen. Haft en lugn dag på jobbet, Och en mjukstart på gymmet hann jag också med:) Bra Jennie, Jag är bra idag! Avstod t.o.m allt fika som fanns på jobbet idag även fast alla andra små åt hela tiden.

Jag och Mikaela lockade håret innan vi gick på gymmet, men vaddå, vi drar ju uppmärksamheten till vårt hår. Och inte våra jul/nyårs godis kroppar. Vi är smartare än vad ni tror... ;)

Ser Victorias Secret nu med John, Man skulle haft den där As-master killen som PT på gymmet. I Tell Ya!

Nä nu vill jag ha något varmt. Vårat hus kan liknas med en igloo...




Middag at Andrés place


Ett ord, Gott! Han bjöd på GI köttfärslimpa som var kanon. Det sägs att man äter med ögat, och det är helt sant. Köttfärslimpan var verkligen snygg! Okej jag kanske övderdriver men lite, men sedan jag börjat med GI känns det som man ständigt går hungrig. Kanske en vane sak? Vad vet jag.

Nu ska jag se klar Bedtime stories med Adam Sandler, Mycket fin film:-)

Imorgon åker den ut.




Världens finaste julgran åker ut imorgon. It sucks.

Tur för mig att jag varit sjuk i två dar så jag kunnat beundra den in i det sista. R.I.P Julgran.


Nu har jag inge mer att säga.

Man ska inte börja äta nyttig den dagen man är sjuk.



En bra regel det där, börja inte äta nyttigt den dagen du är sjuk. För det är grymt tråkigt. Jag bryter den regeln idag. För igår bestämdes det, imorgon börjas det, bra kost och mycket träning. Suck säger jag idag. ligger sjuk i soffan och skulle vilja äta typ chocklad eller stuvade makaroner eller varför inte varma mackor? Men nej. Har man börja så har man börja. GI mat till en sjukling. Mums........ NOT.

Träningen får dock vänta till jag är frisk.


GI , nu är det du och jag mot kroppen!

Jennie goes 21



Firade min birthday igår med vänner och utgång, och det blev verkligen en AWSOME kväll. Jag hade otroligt kul, även fast jag inte var i min bästa form. Eftersom jag fyllde 21 och kom in helt utan invändningar på Harrys igår så var det ett självklart val. Träffade massa roliga människor och fick så fina kommentarer att jag vaknade med ett leende på läpparna. Speciellt ett sms vid 01.00, fina ord av en fin människa.



Party like a rockstar enligt mig.
Dansar aldrig nykter enligt Ellen.



 Världens sötaste Ellen!


Snyggingar!


Härliga André, som jag snott bilderna av:-)



Min härliga Uppsala brud som är hemma allt för sällan!


Chaffören som inte kunde festa pga. ett skoköp i umeå dagen efter, måste vara otroliga specilla skor!
Jag är glad att hon kom iaf:)



Min alltid lika glada John, och hans "brorsa", Fredde Boy!

Tack alla för en grym kväll, och Tur för mig att snälla John och André städade åt mig dagen efter:-)
Dom är bäst.

Thailand her i come!


Nu är resan till thailand bokad!! I'm a happy girl!

Jag längtar som bara den! 13 april lämnar jag Sverige för att tillbringa en månad i värmen. Inte så illa va?




Nu är det bara att vara flitig på gymmet fram till resan så jag lyckas ha en killer-body på alla semester bilder =)

Happy New Year!


Jag hade en jätte trevlig kväll med mina vänner igår. Är så roligt runt jul och nyår när alla som flyttat ifrån stan kommer hem och man kan umgås så mycket!

Vi åt grym 3 rätters, med ett bra upplägg. Vi delade upp oss alla i 3 lag sen fick man dra en lapp, Förrätt, varmrätt och efterrätt. Sen for vi och handla tillsammans. Är så roligt att laga mat tillsammans!




2009 är över, nu börjar 2010, kommer nog bli ett Awsome år!

Om man ska sammanfatta 2009 har det varit ett bra men lugnt år, nu ska jag se till att 2010 sätter fart.

Kram på er!