Farsan


Såg Farsan med Miwa ikväll. AS-KUL, verkligen. Jag dog nästan av skratt när Jörgen ( en mesig kille i filmen) skulle bli lärd att bli en riktig man och fick frispel i köket när han jucka mot köksbordet och putade med öl magen och var ett riktigt prakt-svin. HAHA! Jag vill se det igen! Gärna imorgon, eller dagen efter det. Snarast iaf. för filmen var skit-kul.


(HTC detaljen är tillängnad John, skulle jag behöva en ny mobil skulle jag köpt en sån, John har lura in mig i HTC världen)

Nu ska jag sova, imorgon ska jag börja träna igen efter mitt uppehåll. Jag längtar verkligen efter att få svettas lite. Inte överdrivet mycket dock:)

Blivande Miljonär


Har nyss köpt lördagsgodis på svenska spel. När jag väl börjar spela kan jag verkligen inte sluta. Jag har redan fjärilar i magen (och på :p). Någon måste ju vinna och den här gången blir det garanterat jag! Eller? :) Man kan också skrapa triss på deras hemsida.... farligt!

Om jag skulle vinna skulle jag köpa en stor fin lägenhet med mycket fönster och mycket ljus, vad skulle du köpa?


Nä kanske dags att sluta drömma och återgå till jobbet. Jag har ju trotts allt ett jobb att sköta.

John verka ha märkt mitt humör och

1b8eb62fcc4e5ff6ebc023c0d9070f8b.png

Kolla varifrån!

John verka ha märkt mitt humör och överraskar mig med detta. Nu är jag på super humör, John är bäst.

Bara vara ifred


Ibland är det för skönt att vara själv. Speciellt sånna dagar när man är trött, less och irreterad på allt. Idag har jag en sånn dag och det är väldigt bra tajming för John kommer inte hem för en om någon timme. Så jag har all tid i världen att varva ner och bara vara ifred.

Lyssnar just nu på damien Rice. Mys.
 

Det här är verkligen min typ av musik. Jag önskar bara att jag låg i ett varmt bad med en glas skumpa och lite frukt. Ja, drömma kan man ju :-)

Nu säger jag god kväll och hoppas på att humöret höjs efter min supersallad till middag. Den blev grym, Jag är grym! :-D

Damn!


Hur jag än gör blir mina bilder sne? ! Hjälp mig snälla världen!

Vita liljor är så vackra, köpte do

0-109c4458cd0e43272d9fe93fd644bec1.png

Kolla varifrån!

Vita liljor är så vackra, köpte dom till john. Jag tycker dom dofta underbart, john blir dock allergisk. . .
Men det är ju tanken som räknas:)

Mobilbloggade

Förra inlägget var min debut som mobil bloggare, måste dock fila på tekniken då bilden blev sne;)

Trevlig kväll, snyggingar!

Fredagsmys med allt detta:) mums!

0565ebceb5d59923c98ad12b53960c63.png

Kolla varifrån!

Fredagsmys med allt detta:) mums! John ville skryta med mobilen också, så lägg ett extra öga på denna nya pryl som är hans nya kärlek :-P

Kvällsbesök av Pappa


Haft en jätte mysig kväll med min far. Vi gjorde världens godaste färska pasta med räkor, cocktail tomatater, purjolök och färsk dill. Helt underbart gott. Sen hade pappa köpt wienerbröd till efterrätt. Dom försvann utan att vi hann blinka. Vi äter nästan alltid när vi ses, kanske vårat bästa gemensamma intresse? ;)

Jag har haft något konstigt med hjärtat denna vecka. Kom i onsdags, som att hjärtat slår lite oregelbundet. Jag hoppas det bara är något tillfälligt, men man undra ju. Kanske för att jag tränat mkt kondition varje dag? Skulle springa i morse men fick avbryta pga att det kändes obehagligt för hjärtat. Ajja, går det inte över får jag väl kolla upp det.



Han är underbar, en grymt bra person. På alla sätt. <3

Food is gott!


Det godaste jag vet just nu och nästan det ända jag äter, morgon och kväll (förutom allt godis)
är Musli Guld från axa och Finn crisp med smör. Gött! Hur kan jag ha missa dessa läckerheter förr? Världen är grym, I KNOW!

DELICIOUS!

45 % nötter och frukt, MUMS!


Jag äter 10 åt gången, något annat är mesigt;)


Nu ska Miss Miwa komma. Länge sen jag hängde med henne. Hoppas hon vill äta bio popcorn med mig:)

God kväll Blogg-läsare:D hehe. Har alltid velat skriva så!

Sunny Mountains


I helgen var vi i solberg med vännerna, ett härlig gäng blev vi! Grabbarna och Petra for upp på fredagen medans jag och Jennie som tappert jobbade helg for upp på lördag em.  God middag väntade på oss i huset, och party alias startade kvällen. Hamnade till slut på vandrarhemmet i solberg hos massa öviks-bor på en härlig efterfest. Det var lätt värt den lilla huvudvärk man hade dagen efter.
Lyckades pricka in den finaste helgen i vinter tror jag med otroligt fint väder och bra före i backen.

Lite bilder från helgen:


Mums!

Chocklad fondue, ännu mer MUMS!

Jag är inte pisst, har solen i ögonen. Och det var bara jag som hade hjälm,
men har man mkt i skallen måste man skydda det;p

Jag är en jävel på att blogga

Sällan. Jag är en jävel på att blogga sällan, och när jag väl gör det så har jag inte så mkt att skriva om och det blir aldrig riktigt bra. Jag är halv dålig på att uttrycka mig i ord. Men vad gör det när man har nyfikna vänner? Man får blogga ändå, just for them:) 

Undra om ni är nyfiken på att jag just nu skaffar ny bank... eller att jag funderar vilket bolag jag ska köpa aktier i? Haha, Boring stuff. Inte blogg material kanske? Eller vad vet jag.

Ska iväg till härliga Solberg (bara namnet gör en glad) i helgen och vicka mina rangliga på brädan i helgen, spännande när man lånat syrrans bräda som är 126 cm;) Men allt går, bara man vill. 


Imorgon kväll är det projekt Jennie + Hedbergskan Bakar, vi ska få till en smarrig hallon mousse tårta.
Tror vi kommer göra succé, om inte annars har vi nog väldans trevligt när vi gör den.
(André skvallra inte nu!)

 
Har är Moi i en stekhet bakposition, Putmage heter posen. Jennie-style!


Paradise Hotel

Någon som såg finalen igår? Det gjorde jag. Tyckte rätt par vann, av dom som var kvar..
Jag säger bara Cimon! Han skulle vunnit rubbet. Med eller utan Greta. Härlig snubbe med en schysst attityd till livet. Kanske så att jag blev småkär? Vem vet.

Här har ni stjärnan iaf:)