Filippinerna


Sista kvallen har nu, vi har haft det kanon har, fatt massa goa minnen och hunnit med en hel del. Allting forutom att sola. Men det tar vi igen i thai.
Igar testade vi forsranningen i Cagayan och bjod med oss Johns slakt har i Butuan. Forsranningen var mkt lugnare an vantat, men vi fick se odlor och ormar och vacker natur.Sovde en natt hos en av hans kusiner Rhoda, och vaknade med gitarr och song.
Har ocksa sett fina vattenfall i Badian och akt flotte igenom dom. Massage kallade dom det, sjalv tyckte jag mest det gjorde ont.  Men vackert, ah sa vackert, ni skulle varit dar!
Nagot som jag tyckt varit riktigt kul och fantastiskt ar att snorkla. Har gjort det 3 ggr, men sista gangen var det sa mkt maneter att man blev stucken hela tiden. Mest sma men en storre stack mig pa laret. Da gav jag upp.

Imorgon far vi till Thailand, da ska bikini linjerna bli tydligare forhoppningsvis.


Moalboal


I moalboal och har det gott, men bor ej langre flott.
Solen steker vara vita kroppar och i havet vi oss doppar.
Vi snorklar bland fiskar och John hajens visa viskar.
Andrea dyker efter haj, kanske hon far se nagon i thai.
Andrea leker med en serpentin medans folk fragar om Jennie ar halv-filippin.
Vattenfall vi sett, hoppa fran klipporna var ej lett.
Traffat Johns slakt varje dag, pa danstavlingen vi sag var det bra drag.
Odlor parar sig pa vaggar och tak, och pa motorcyklar vi aker manga dar bak.

Hoppas ni denna kan lasa, utan a a o med prickar framfor din nasa.
Nu vi sova skall, i kylen star olen kall.


Varma halsningar Jennie,Andrea och The great John

Myser i Marris lya:D



Sover hos Marri inatt innan vi far till midlanda och sen vidare till Bangkok. Hon har världens mysigaste lya med ett master bathroom:D

Har faktiskt inte så mycket resfeber än men det kommer väl så småningom. Just nu längtar jag mest till sängen, jag är trött!

Och för er som har Iphone. ladda hem impossible test. Beroende framkallande! :D

God natt, nästa gång vi hörs är jag nog i Thailand, eller Filippinerna... Jag längtar till solen, badet och att få rå om mina fina. Andrea och John.

Hur flyger ett flygplan?


Jag och Anna hade en vild diskussion idag över en ostbricka. Hur flyger flygplan?  Det är självklart för oss att flygplan kan flyga, men hur? Det flaxar ju inte, och hur mkt väger inte ett flygplan? Nu låter jag otroligt blåst och Fine, det kanske jag är men jag fattar verkligen inte hur ett flygplan flyger och vill väldigt gärna att någon förklarar det för mig.

Tramp stamp?



Har jag sagt att jag har en tramp stamp? Enligt Ted (tror jag) i How i Met your Mother så är visst en fjäril en tramp stamp, jag gjorde min när jag var 16. what to do lixsom?

Jag behåller min. Den är den finaste fjäril jag vet :D Och om det så är en tramp stamp, så är jag stolt över min:)




Förresten snyggingar, Glad Påsk! Nu är det eran tur att visa lite hud :p