Förberedelser på hög nivå!


Ikväll har jag och André Förberett en liten Party-Starter, Guess What it is:-)
Imorgon gäller det. Då ser vi om vi lyckas få in 40 pers In Da House!



Bloody Orange!





Recept:

Geléhallon+ 4 sorters sprit + Apelsinskal.

Värm geléhallon+sprit och fyll upp i Apelsinskal.
Ställ kallt i ett par timmar och avsluta med att skära upp i skivor och sockra!

Kanske bästa fördrinken? Vi ser väl..;)
Hörs imorgon, Då avslöjas Min Outfit!

God natt och Kram=)






Middag för Sanna!


Hon sticker till åre och säsongsjobbar till april. Så vi samlade hela styrkan vi har kvar på attityd (utom asien resenärerna) och hade en avskedsmiddag på Mamma Mia! Det sägs väl att ett gott skratt förlänger livet? Vi kommer leva forever! Sjukt kul med bästa arbetskamraterna! Måste göras om! :-)

Tycker synd om Servitören som råka spilla en öl över mig, men han kompenserade det bra. Kände rakt hur pinsamt jag tyckte det var för hans skull. Stackarn!


Gonna miss you Lovely Lady!


Btw, han i bakgrunden, My Man! :-)

Outfit- Check!

Nu har min halloweenoutfit kommit!!

En liten försmak, gissa vad jag ska vara :-D






Det kommer bli sjuk kul på lördag! Visst?!

Carolina Gynning

  • Cool
  • Stark
  • Snygg
  • Utstrålning
  • Konstnärlig

Läste någonstans att hon inte pallar rutiner, och hon har helt rätt. Rutiner gör tillvaron förutsägbar. Det är ju spontaniteten som gör minnen. Det där lilla extra. Dags att bli spontan vänner!
     



Nu ska jag sussa och drömma om min otroligt vackra Kostym inför helgen.
Vad det är? Thats a secret I won't tell;)

Good Night, Sleep well.
För imorgon är första dagen på resten av ditt liv. Right?

Tisdag, Seriernas bästa dag!


Världens kanske godaste Te, + UGLY Betty + Desperate housewifes. Lite tända ljus på det här så känns kvällen fulländad. Ja just ja, sitter i ettan=) Mitt nya hem, som jag älskar! Har dock inte haft besök här än.


 



Trosflash på Attityd!


Ja den stod jag för idag. Hade mina nya lack-leggings från nelly, och när jag satt mig ner på frisörstolen kändes det som hud mot stolen. What?! Ja utan min vetenskap hade dom spruckit i grenen och trosan var synligt. Väldigt smickarande. Som tur var så kom Linnea till undansättning och fixade ett par nya tights till mig. Vilken hjälte va?!


Tack Linnea, du är en stjärna!

Jennie+Sjunga=?


Nu ångrar jag inte sekund att jag for. Det är skit skoj att bugga! Styrdans borde finnas mer av, Kul grej det här.
Märkte när jag dansa att jag har nog sämre taktkänsla än jag trodde. Är ju faktiskt gammal trummis så man tycker att hålla takten kan väl inte vara så svårt? Jag mena mitt band, "dirt flirt gangsters" fick ju rakt spela på svt:s program PS. OM ni minns det;) 

Jag började först som sångare, men efter att mer eller mindre blivit utbuad i aulan så kände jag att det var dags att gå vidare i min musikaliska karriär och bli trummis. Haha, jag skäms fortfarande när jag tänker på när jag stod i aulan och sjöng, Last christmas. Jag rakt led med dom som lyssnade på mig. Huvva, värre än värsta sågningen på idol. Så sjunga mina vänner, Det kan jag inte. Hur gärna jag än velat kunnat bryta ut i värsta Mariah Carey låten. Nästa liv kanske. Dock så ska jag köpa mig en gitarr i vinter. Det har jag alltid velat kunnat.

Ikväll ska det Buggas...


Men jag är inte på humör. Jag skulle hellre haft en mysig dejt i ettan med någon trevlig prick! =)
Men Vad är det man säger, Man får ta tjuren vid horen och göra det bästa av situationen. Jag gillar ju bugg!
Skärpning, Sjölund!

På återseende!

Tillbaka till Ettan


Så känns det iaf, och det känns toppen! Här kommer lite bilder på Ettan:








Denna sjukt snygga väggmålning skulle jag vilja ha credden för men den är gjort av John och Johns fina syster, Maricel. Men resten har vi fixat idag.

Nu har jag bjudit in den mörka killen på invigning med lite varma mackor och parlamentet,
Go kväll!



Mini renoveringsdag!


Igår kväll när jag deppat färdigt fick vi en snille blixt om att byta sovrum. För varför bo i det lilla sovrummet när det stora står tomt? Så vi började. Tömde skrubben igår kväll och målade upp den i vitt, sen i morse började vi tömma i rummet från det kaos vi har skapat när vi nästan användt det som ett förråd i ett par månader.
Åh jag längtar så tills det är klart! För är det något jag gillar så är det att när det väl ska hända saker ska det ske på en gång. Blev en mini renovering;)

Jag bjuder på lite före bilder nu, så får ni kika in senare ikväll om ni vill se det färdiga resultatet:-)




Ser ni den unika platt-Tvn? =)




Detta är vårat Kaos!




Såg att visas lite hud här, det får John bjuda på;)














Lusten är som bortblåst.




Vad gör man när man har dessa väldigt grå trista dagar? Festar? Har ingen ork. Myser? Det borde jag. Se på tv? Inte kul. Kollar roliga klipp? Roar mig inte alls. Musik? Nää. Nätpoker? Inte tillräckligt skärpt. Nu låter jag som världens mest negativa människa, det är jag inte. Men ikväll, Ikväll var ingen bra kväll för mig. Även om sällskapet varit mysigt så har jag nog sänkt stämningen en hel del.

Ursäkta mig. Hoppas morgondagen blir en bättre dag, God kväll!

Fredagsmys, as always.


Ikväll blev det fredags mys med Andre, John och Miwa. Mycket trevligt. Andre och John stod för maten, fläskfile med basilika och mozarella ost. Gott! Andre har Btw skaffa en blogg. Finns bland mina länkar. Kolla in den om ni är nyfiken på han. Han är grym på mat;)

Ingen som är duktig på att slå ut bucklor på bilar? Och kanske duktig lackerare? Jag söker en sån! 

Nu är Halloween dräkten kirrad, Gissa vad:-)

Kommer knappt ihåg när jag senast klädde ut mig, Tror det var typ 150 dagars.

Kapten!






God natt!


Kvarterets skatan



Jag är kanske den sista som sett kvarteret skatan, men tycker det är hur roligt som hellst.
Ju fler gånger man ser dom, desto roligare:-) hahahaha

Alla har gjort nå olagligt




Älskling du knarka

Det här sög.



Om inte det här suger så säg. Fantastiskt!

Träning för kropp och själ


Var och tränade body balace ikväll på step in, det är verkligen underskattat av mig. Man känner sig nästan som en ny människa.. Typ. Nä men allvarligt så känner man att man arbetar med hela kroppen, från muskler i magen till att känna varenda andetag till att känna varenda liten del i foten i olika ställningar. Det här ska jag ge en chans. Tror verkligen att det passar mig som träningsform. Man sträcker och tämjer hela tiden vilket kan passa perfekt för en frissas stela rygg. Och jag vet inte någon annan sport där man har så mycket kontakt med hela kroppen samtidigt. Bugg och body balance blir mina nya kvälls sysslor. Längtar redan till nästa pass:-)



Body balance kan utövas av nästan vem som hellst. Man väljer sin egen svårighetsgrad vilket jag tycker är perfekt. Gillar när "proffs" och nybörjare kan träna tillsammans utan att synka ner varandra. Typ som golf!

P-bot?


Idag var jag såå nära att ringa parkeringsvakten och be dom p-bota idioten som parkerat in mig på attityds parkeringar. Jag tänkte vem är så dum att den ställer sig på en annans parkering och samtidigt parkerar in den som står framför?

Sen från jobbet som jag redan var så börja jag smått brinna på några få cylindrar och springer in till Sanna för att dubbel kolla att det inte var någon på droppan som parkerat in mig, vi har ju våra parkeringar bakom varandra vilket gör att man parkerar in varandra lite nu och då, men kan alltid hämta nyckeln och flytta bilen. Inget ovanligt. Men vi kom inte på någon som har en svart saab. Och jag kom inte från jobbet. Till slut ser jag att bilen brevid just ska fara vilket gör att jag kan knyckla ut mig i sidled för att komma förbi bilen bakom. Då ger föraren mig idén att ringa p-vakten och be den lappa bilen som parkerat in mig.

Jag är dock inte en sådan elak människa så jag gör det, utan skriver en egen " p-lapp" på ett a4 med den rödaste, största penna jag kan hitta, och skrev så elakt jag kunde ett litet meddelande som jag satt på rutan... 2h senare får jag ett mess från en kollega som bor inne i stan men hade lånat killens bil för hon skulle på träning efter jobbet. "Jennie, det var ju jag som stod bakom dig/ Monica" Gissa om jag skämdes. Det gör jag än, men glad att jag inte ringde p-vakten:-)




Förlåt Monci!

Haha, långt inlägg om en nästan p-boter.. tss

Buggkursen


Igår var vi som tidigare skrivit på buggkurs, det var verkligen jätte skoj när man väl kommit in i det.
Det roligaste var innan kursen började, då vi satt och väntade på bänkarna. Jag, Martin och John. Då sa
John när han såg allt folk, mestadels äldre i 40 års åldern. "Jag känner mig som en jude under andra världskriget... Jag passar inte riktigt in"
Hihi! Starkt uttryck av Honom tyckte jag. Så farligt kan det ju inte vara!

Men efter kursen tror jag det var John som var mest exalterad. Så nu vet vi vad vi gör dom närmsta måndagarna,
Buggar med Rockringen! Damerna på kursen njöt nog av Johns sällskap, och herrarna var roligast att dansa med. Dom var inte så osäkra utan körde sitt race. Kul tyckte jag:-) Roligt att det var så blandade åldrar. Jag hade en konstant leende på läpparna när jag dansade!

Styrdansen är ju påväg tillbaka, Härligt tycker jag!

Morgonträning!

Morgonträning är bäst tycker jag. Man får en bra start på dagen och man känner sig pigg när man kommer till jobbet. Helt underbart. Träffade Monica på gymmet, vi funderade över om man ska klä ut sig på halloween eller inte? Jag är inte så där jätte förtjust i att klä ut mig, men kan tycka det är rätt roligt någon gång ibland. Så vi ser väl.

Kom och tänka på en rätt rolig/pinsam sak när jag var på gymmet imorse. Det var rätt länge sen när jag hade varit och tränat body pump och skulle byta om efter träningen. Kan ju berätta att jag är väldigt duktig på att falla in i min egen värld ibland och glömma bort saker runt omkring mig. I alla fall packade jag ihop min träningsväska och skulle bara tömma vattenflaskan så var jag klar. Jag tog min vattenflaska och gick till duschen, där det är som en avskildringsvägg mot duschen, bakom den kastade jag ut mitt iskalla vattnen... Rakt på en tjej som stod och duschade!  Hon skrek till av chock... Huvva vad jag skämdes. Det gör jag aldrig om hoppas jag;)

Trevlig dag allihopa:-)

En koppkaka i min mage


Alltså, varför har jag aldrig bakat cupcakes? Jätte gott och faktiskt KUL!
Kanske för att det är världens kalori bomb. Men så värt det.

Har fulla kylen med dom nu, så kom och fika:-)

Nu är det the big bang teori på tv:n. Jag är helt såld på komedi serier!

Men vet ni vad? Imorgon ska jag börja bugga, jag älskar verkligen att dansa. Men kan bara foxa, så det blir lite tråkigt när jag varit på dansmaran och inte kunnat bugga. Så nu har jag fått tummen ur rumpan och bokat en kurs. Ser verkligen framemot det här:-) Plus att jag fått med mig John, och fått veta att min vän Martin också ska gå den kursen. Det här kommer bli hur bra som hellst!





Haha, vilket moget inlägg det här blev... Men man måste ju anstränga sig ibland i vuxen-världen;)


God natt!


Cupcakes!



Idag ska jag baka med min lilla syster. Ska bli kul att få träffa henne. Vi umgås inte så ofta.
Cupcakes ska vi baka! Hoppas dom blir goda. Har bara smakat Miwas och dom var verkligen grymma.





Visst ser dom goda ut? Mmm, Nu är jag bak-Taggad!

Pokerhajen, Jennie

 
Spelade poker igår på nätet, Gick JÄTTE BRA, från början. Spelade tajt och aggresivt som fan i början, och fick in några fina pottar. Men vad hände sen?! Jo Jennie fick blodad tand och bettade på allt! Vipps så hade jag gått all in på typ 3s & 4h, och förlorade allt. Vad hände? Slutade med att jag spelade Yatzy istället...

Men Jag ger inte upp än.. Ikväll blir det en ny omgång. Och då, mina vänner hoppas jag att gå med VINST. 
Övning ger färdighet, eller? ;) 

Ska först bowla ikväll med Grabbarna grus, spännande. Den sporten har aldrig riktigt funkat för mig. Kloten har en förmåga att stuttsa fram eller rulla bak när jag spelar.. Men man kan ju ändra sig? Vi ser väl.

Trevlig kväll

En kväll i Gula Huset



Var hos Andrea ikväll, kul att få träffa henne, vi ses för sällan tycker jag. Ändå bor vi så nära. Upptagna tjejer kanske? ;) Hon berättade att hon skulle jobba i Norge i Vinter. Kul, verkligen JÄTTE KUL, för henne.. För mig? Mindre kul. Jag kommer sakna henne. Mycket! Hon är den som alltid gör mig glad. Det är det bästa med henne. Jag gillar henne.  Funderar på starkt på att söka jobb i på samma ställe.. Hm, kanske lite desperat? ;)

 

Nu det allvarliga. Jag köpte mat på ett ställe idag. Och fick för mig att han som gjorde maten har något emot mig, (av många tidigare skäl) Så jag började fundera på om det är som det sägs, att dom spottar i maten eller lägger i något riktigt äckligt och sedan skrattar inombords när dom vet att man ska äta det senare. . Jag fick panik och bestämde mig för att inte köpa mat där nå mer. Portat tills jag vet säkert.

Buddy Holly!!!


Fick sms av Miwa idag, 6 mars ska vi på dejt.  Okej, skrev jag, vad är det då? Jooo Buddy Holly i Swedbank arena med SNYGG Brolle!!! Jag är helt lyriskt och längtar, jag längtar så!!! Lars Winnerbäck ska ju också gästa arenan i slutet av November. Jätte kul att han kommer, men jag tänker inte gå. Han tilltalar inte mig så värst mycket om jag ska vara ärlig. han är en poet, verkligen och skriver väldigt fina texter. Men han har inte den utstrålningen som jag gillar. Inte det där lilla extra.


Miwa, gjorde min dag! Och Brolle vad kan man säga? Jag tycker han är en av sveriges bästa artister med en grym, väldigt grym röst. Och utstrålning som gör att jag ryser ända ut på kinderna.
KÄRLEK




Några fler som tänker gå?

God natt Vänner!

Mannen, Myten, Legenden.

Idag har det hänt nått stort, John skaffade en blogg.

www.prylgurun.blogspot.com

Så jag tänkte att det borde vara på tiden att presentera denna härliga snubbe som även är min sambo. Han är verkligen en skön, rolig kille med en härligt positiv inställning till livet. Kärleksförklaringen spar
jag till ett väl valt tillfälle.Men en sak är säker, med John som sambo har man aldrig tråkigt, tvärtom han slutar aldrig förvåna.

Så här hittade jag grabben när han skulle storstäda i sin städoutfit. Jag mena, alla har väl en sån?





God natt Mina Vänner!

hand i hand med Miwa



Tog en liten promenad med Miwa på 1,5 mil ikväll. Lagomt för att man ska kunna äta chips med gott samvete ikväll;) Vi tänkte dock inte på att det är rätt kusligt att gå veckefjärden rundan i mörkret. Hade nog varit en härlig syn, Jag och Snygg-Miwa hand i hand i mörkret. Mysigare än så kan det väl inte bli Miwa? .-p




Mysigt lugna söndag.



Min helg har varit kanon. Hade fredags mys med Sanna, Hedberg, Angelica och Jossan. Sanna gjorde nog en av dom godaste pasta jag ätit med kräftstjärtar och lax. 5/5 i betyg. Sen såg vi idol! Fredagens bästa höjdpunkt just nu. Mariette får mig att rysa till och med på kinderna. hon är helt fantastisk den tjejen! Finns dock många andra guldkorn i programmet också. Peter Jihde tex, gör mig alltid glad. Och Andreas, vackra Andreas, får mig att rodna så fort han är i rutan.

Lördagen var det jobb hela dagen och jag vet inte hur det kom sig men hade otroligt roliga och trevliga kunder hela dagen så tiden bara sprang iväg! Jobbade med en tjej från Attityd i Hörnesand, tråkigt bara att jag knappt hann växla några ord med henne.

Kvällen var på middag hos Christian och Petra och sedan fick vi för oss att gå och se inglorious bastards, vågar knappt säga det men jag somnade på biografen och missade stora delar av filmen..Fy skäms, jag vet.

 

Uppsala-weekend


I helgen var jag,Andrea och John i uppsala från Fredag till Måndag och hade det kanon!
Träffade Annastina och Helena som vi bodde hos, och Linda kom upp från Göteborg.
Helgen bestod av massa prat, skratt och en hel del roliga minnen.

Citat från Helgen :

"Du ser ut som en levande ängel!"
"Vilken kakao-halt har du?"
"Åh, vad stillsamt, som att ligga!"

Träffade också två "kändisar" ute också, en som bara ville hångla och komiker
som måste vara den tråkigaste/suraste människan privat. Men det var skoj! Oroligt rolig utekväll!

Och tack Alla Rabbi/Rahid som sjöng för mig. Otroligt uppmuntrande!


Kram Jennie




Ingenting känns bra

Vissa dagar är bara sämre än andra. Idag är en sådan dag. Mycket i huvudet men inget att skriva om.
PUNKT

Doktorn


Jag svimmade nästan igen. Jag gör det alltid när jag är hos läkaren. Spelar ingen roll varför jag är där. Jag svimmar. Pinsamt komiskt. Och varje gång har läkaren klappat mig så där moderligt på ryggen. Dom är mänskliga trots allt.